Despre noi

ECHIPA SADMITEX

Angajații SADMITEX INDUSTRIES formează una din cele mai unite echipe pe piața de profil din România, dar și una din cele mai performante. Este specializată în confecționarea uniformelor de lucru, atât militare cât și civile, precum și în confecționarea echipamentelor de protecție de înaltă vizibilitate.

Îi puteți găsi la lucru la sediul companiei, în fiecare zi, de luni până vineri între orele 08.00 și 16.00

ISTORIA SADMITEX

Compania a fost înființată în anul 2000, iar până în anul 2016 când a trecut printr-o reorganizare masivă, iar acționariatul acesteia s-a schimbat, s-a axat pe producția și vânzarea către persoane fizice a diverselor tipuri de echipament de protecție și uniforme.

Din anul 2016, compania a devenit unul dintre principalii furnizori de echipamente de protecție și uniforme de lucru sau reprezentare pentru angajații Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiției sau Autorităților Publice Locale.

CERTIFICĂRI

S.C. SADMITEX INDUSTRIES S.R.L. a reușit, în cursul anului 2019, implementarea standardului ISO 9001:2015. Toate articolele de echipament și operațiunile desfășurate, sunt dovada vie a respectării acestui standard de calitate.
ISO_1  ISO_2