Termeni și condiții de utilizare

TERMENI GENERALI

S.C. SADMITEX INDUSTRIES S.R.L., fiind producător al articolelor de echipament comercializate, intră sub incidența art. 16 al OUG 34/2016 prin aceea că DUPĂ lansarea comenzii și livrarea ei, produsul sau produsele NU MAI POT FI RETURNATE în situația în care au fost realizate personalizat la cererea cumpărătorului.

POLITICA DE RETUR

S.C. SADMITEX INDUSTRIES S.R.L. va returna în cel mult 10 zile lucrătoare contra-valoarea produselor returnate de către cumpărător în următoarele situații:
a) produsele prezintă defect de fabricație ireparabil;
b) produsele au fost realizate altfel decât solicitarea clientului;
c) produsele sunt neconforme cu stadardele tehnice/operaționale;
d) orice alte motive ce țin de procesul tehnologic, independente de comanda propriu-zisă;
e) returnarea produsului de bază fără regim special (tricouri simple, pulovere, încălțăminte, accesorii) realizat pe măsură standard (STAS) conform normelor în vigoare, iar cumpărătorul renunță la acesta. În această situație, costurile de transport cad în sarcina cumpărătorului.

UTILIZAREA ȘI PORTUL UNIFORMELOR

S.C. SADMITEX INDUSTRIES S.R.L. NU este răspunzătoare cu privire la utilizarea ulterioară a echipamentelor și uniformelor comercializate. Reamintim faptul că portul ilegal de însemne oficiale şi uzurparea de calităţi oficiale în conformitate cu Codul Penal al României constituie infracţiune prev. şi ped. de art. 258 alin. 1 şi 3 cu închisoare de la 1 la 5 ani.